News
10.10.2024
Joey Antonioli: Sterke start bij FC Twente/Heracles Academie

Joey Antonioli heeft een indrukwekkende start van het seizoen gemaakt met vier doelpunten in drie wedstrijden, waaronder een debuuthattrick en het overwinnen van een enkelblessure.

Joey Antonioli maakte een sterke start bij FC Twente/Heracles Academie O21 nadat hij begin september de overstap maakte van FC Volendam. De 20-jarige aanvaller heeft vier doelpunten gemaakt in drie wedstrijden. Hij maakte zijn entree met een hattrick bij zijn debuut en moest in zijn tweede wedstrijd een blessure incasseren.

Een nieuwe rol

Voor Joey stond er een uitdaging te wachten bij zijn nieuwe club, namelijk spelen als spits. Als aanvallende middenvelder is hij een speler met veel diepgang, maar spelen als diepste man is wel een compleet nieuwe rol.

Debuut om te herinneren

Tijdens zijn debuut liet Joey blijken weinig moeite te hebben met het aanpassen aan zijn nieuwe rol. Na slechts enkele trainingen mocht hij aan de aftrap starten in de wedstrijd tegen FC Groningen.

Joey scoorde een hattrick bij zijn debuut in een 2-4 uitoverwinning tegen FC Groningen. Twente/Heracles stond na 53 minuten met twee doelpunten achter. Joey scoorde zijn eerste doelpunt in de 72e minuut om de comeback te beginnen. De comeback werd voltooid toen hij in de 83e minuut en in blessuretijd scoorde. Deze eerste wedstrijd is zeker iets om te onthouden, want hij hielp zijn team aan de eerste drie punten van het seizoen.

Tegenslag en herstel

Joey's start bij zijn nieuwe club kende een tegenslag in zijn tweede wedstrijd. Ondanks dat hij wist te scoren in een 4-0 overwinning tegen Cambuur, liep de aanvaller helaas een enkelblessure op. Door deze tegenslag moest hij de volgende wedstrijd missen.

Vooruitblik

Ondanks de kleine tegenslag maakte hij afgelopen weekend zijn rentree in de wedstrijd tegen De Graafschap. Joey Antonioli's avontuur bij FC Twente/Heracles is nog maar net begonnen. We zijn enthousiast om Joey's carrière te blijven ondersteunen en de speler te zien die hij kan worden.