Status Pro Sport

EsportsThomas de Zeeuw brand ambassadeur Seiko Vision

Thomas de Zeeuw brand ambassadeur Seiko Vision

Seiko Vision heeft een tweede Status Pro Sport esporter aan zich verbonden als brand ambassadeur. Thomas de Zeeuw is een professionele esporter die uitkomt voor Sparta in de eDivisie. Met Thomas kiest Seiko Vision voor uitbreiding van hun influencer stal en geloven zij in de potentie en talent van de talentvolle FIFA speler. Het afgelopen jaar heeft Thomas zich enorm ontwikkeld. In de eDivisie heeft hij wereldtoppers verslagen en presteerde hij uitermate goed in Europese qualifiers.

Als brand ambassadeur heeft Thomas een gloednieuwe Cartier uitgezocht bij Loek Optiek in Rotterdam. In het montuur met customized Seiko Vison glazen zijn de initialen van Thomas (TP) gegraveerd. De esporter speelt het aankomend eDivisie seizoen net als zijn teamgenoot Aristote Ndunu met bril meerdere wedstrijden. Daarnaast gaat Thomas als brand ambassadeur zich inzetten voor het Japanse merk op zijn socials en heeft hij zich voor één jaar verbonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.