SERVICES

OUR JOURNEY + -

In 2011 begon ons succesverhaal in het bedrijfsleven als intermediair voor professionals op de arbeidsmarkt, social influencers, bekende lifestyle merken en (ex-)voetballers. Vanuit de toenemende relaties met voetballers, trainers, technisch directeuren, scouts, clubs en voetbalbonden is het vernieuwde concept Status Pro Sport ontstaan.

THE WAY WE WORK + -

Status Pro Sport is een state-of-the-art managementbureau, van voetballers, voor voetballers. Wij zijn hierdoor sterk vertegenwoordigd in het mondiale voetbal en kennen de spelregels, van het voetbalveld tot aan de bestuurskamer.

MORE THAN A GAME + -

Onze clienten stellen wij in staat om op alle gebieden het maximale resultaat te behalen: in hun sportcarrière, op zakelijk gebied, op social media en in hun leven naast en na het voetballen. Met onze kennis, expertise en geselecteerde business partners ondersteunen wij onze clienten daadwerkelijk van A tot Z.

YOUR SUCCESS, OUR PRIORITY! + -

Van sportieve carrièreplanning, zakelijk- en juridisch advies tot aan personal assistance en 24/7 conciërge service. Onze dienstverlening is er voor al jouw verwachtingen. Status Pro Sport ontwikkelt samen met haar cliënten een plan op maat, dat volledig aansluit op de ambities en behoeften van onze cliënt.

PLAY HARD, BUT FAIR + -

Status Pro Sport is aangesloten bij Pro Agent, een erkende vereniging voor intermediairs in het betaalde voetbal. Hiermee vallen wij onder het keurmerk van intermediairs, dat is ontwikkeld door Pro Agent in samenwerking met de KNVB en de spelersvakbonden. Ook zijn wij geregistreerd bij de KNVB.

Spelersbegeleiding

Deskundig en betrouwbaar advies en planning voor de carrière van professionele voetballers, zowel op sportief, zakelijk en maatschappelijk gebied.

Club consultancy

Het verbinden van betaald voetbalorganisaties aan voetballers, trainers, scouts, ondersteunende professionals, bedrijven en internationaal aan clubs en bonden.

Esports management

Actieve coaching en begeleiding van professionele esporters in combinatie met esports consultancy voor voetbalclubs en bedrijven.

Merkactivatie

Sterke merken verbinden wij aan clubs, (ex-)voetballers en professionele e-sporters ten aan zien van sponsor deals.

Employees
Years excistence
Matches
Goals
Clients

FOR PLAYERS_

CARRIERE PLANNING

Deskundig advies en planning voor de ontwikkeling van een professionele carriere.

PERFORMANCE

Aangesloten partners die onze clienten voorzien van advies op het gebied van voeding, training en lifestyle.

EXPERTS

Maak gebruik van een team van experts, zoals accountants, juristen, fiscalisten, vastgoed specialisten en zelfs een 24/7 concierge service.

PERSONAL BRANDING

Een PR- en mediastrategie op maat. Inclusief match day posts, compilatie filmpjes en meer eigen content op maat.

FOR CLUBS_

TRANSFERS

Onze core business is om spelers, trainers, ondersteunende specialisten en clubs te ondersteunen bij transfers.

OUTPLACEMENT

Adviseren van clubs bij het onderbrengen van contractspelers.

CONSULTANCY

Wij fungeren tevens als intermediair tussen clubs en sterke merken ten behoeve van sponsor overeenkomsten.

ESPORTS

Het begeleiden en bemiddelen van esporters in combinatie met het uitzetten van esports strategieen voor clubs en bedrijven.

FOR BRANDS_

INFLUENCER MARKETING

Status Pro Sport verbindt sterke merken aan de juiste top sporters ten behoeve van influencer marketing campagnes.

CONSULTANCY

Onze Consultants bedenken campagnes, adviseren in marketing strategieen en wij zijn in staat om het gehele traject van A tot Z uit handen te nemen.

CONTENT PRODUCTIE

Status Pro Sport werkt met een eigen team van ervaren content creators.

RECRUITMENT

Ons label Status Pro is bijna 10 jaar actief als intermediair op de arbeidsmarkt.

The thing about football
– the important thing about football – is that it is not just about football

Our Work

01

FOOTBALL

Van het ondersteunen bij transfers, contractonderhandelingen tot het bemiddelen in sponsorship deals met sterke merken en de invulling van vacatures bij clubs voor ondersteunende specialisten, zoals e-sporters, video analisten en trainers.

02

ESPORTS

Miljoenen mensen kijken tegenwoordig live naar game-toernooien, online en op televisie. E-sports wordt met de dag populairder en lucratiever. Wij helpen clubs met het ontwikkelen en het (inter-)national uitrollen van de juiste strategie om hier slim op in te spelen.

03

SPORTMARKETING

We beheren de uitgebreide marketingrechten voor clubs in Europa en Azië. Daarnaast verbinden wij sterke merken, zoals Red Bull, Samsung, SEIKO, Mercedes Benz, TV-zenders en overige media-bedrijven aan elite spelers ten behoeve van betaalde (sponsorship) deals.

04

CONSULTANCY

Status Pro Sport ontwikkelt samen met haar cliënten een plan op maat, dat volledig aansluit op de ambities en behoeften. Onze diensten worden uitgevoerd door ons eigen team van professionals en experts i.c.m. nauwkeurig geselecteerde business partners.

Newsletter_

  Interested to work and cooperate with us? Contact us!

  “IK STA INMIDDELS AL JAREN IN CONTACT MET STATUS PRO SPORT. WAT BEGON MET HET ADVISEREN OP ZAKELIJK VLAK VOOR MIJN BEDRIJF, HEEFT ZICH INMIDDELS ONTWIKKELD TOT EEN PARTNERSHIP WAARBIJ ZIJ OOK MIJN ZAKEN BEHARTIGEN OP VOETBAL- EN MAATSCHAPPELIJK GEBIED. WIJ WERKEN SAMEN OM HET MAXIMALE UIT MIJN (VOETBAL-)CARRIERE TE HALEN”.

  Marc Klok, Central Midfielder at Persija Jakarta

  “WE HEBBEN EEN ENORM GETALENDEERD TEAM MET DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE REALISEREN VOOR ONZE CLIËNTEN. WE KIJKEN BREDER DAN ALLEEN VOETBAL EN DENKEN JUIST OOK MEE OVER ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE MOGELIJKHEDEN. IK GELOOF HEEL ERG IN DIE PERSOONLIJKE BENADERING WAAR STATUS PRO VOOR STAAT. DAARMEE MAKEN WE ECHT HET VERSCHIL.”

  Romano Denneboom, Football Agent

  "WE HEBBEN STERK NETWERK, BESCHIKKEN OVER ERVARING EN DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE BOEKEN VOOR ONZE KLANTEN. ONZE DIENSTEN GAAN VERDER DAN ALLEEN VOETBAL EN WE ADVISEREN OOK ACTIEF IN ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE KANSEN. IK GELOOF STERK IN DE PERSOONLIJKE BENADERING DIE WIJ ALS STATUS PRO SPORT HANTEREN. OP HET GEBIED VAN ESPORTS HEBBEN WE REEDS GEWERKT AAN MOOIE PROJECTEN EN PROFESSIONELE SPELERS NAAR EEN NOG HOGER NIVEAU GEBRACHT”.

  Delano Limaheluw, Esports Consultant

  Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.