Rai Vloet, Heracles Almelo

Rai Vloet (Schijndel, 8 mei 1995) is een Nederlands betaald voetballer die doorgaans als aanvallende middenvelder speelt. Hij verruilde Excelsior in juni 2020 transfervrij voor Heracles Almelo.

Vloet werd geboren in Schijndel. Zijn ouders vernoemden hem naar de Braziliaanse middenvelder Rai, die toen ter tijd voor Paris Saint-Germain speelde. Nadat zijn vader Wiljan Vloet trainer werd van Roda JC, verhuisde het gezin naar Kerkrade, om later terug te keren in Schijndel. In 2005 werd hij toegelaten tot de jeugdopleiding van PSV, waar zijn vader van 2008 tot 2009 fungeerde als hoofd jeugdopleidingen. In eerste instantie werd hij niet als groot talent gezien, maar in de B-jeugd kende hij een sterke ontwikkeling.

Vloet tekende op 28 juni 2012 zijn eerste profcontract bij PSV. Hij sloot zich aan bij Jong PSV en debuteerde op 20 september 2013 in de Eerste divisie, tegen FC Den Bosch. In de afgelopen jaren is Vloet actief geweest voor clubs als SC Cambuur, FC Eindhoven, NAC Breda, FC Chiasso, Frosinone, STVV, Excelsior en momenteel speelt Vloet voor Heracles Almelo.

Status Pro Sport werkt met Vloet aan zijn personal branding in de vorm van samenwerkingen met sterke merken en eigen media concepten.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.