Portfolio

NBA2K21 launching partner

NBA2K21 launching partner

De case
Take Two Interactive, de makers van de populaire game, heeft esporter Aristote Ndunu benaderd om hem te verbinden aan de release van de populaire game NBA2K21.

Status Pro Sport
NBA2K21 heeft esporter Aristote Ndunu benaderd om hem te verbinden aan de release van de populaire game. Status Pro Sport kon vanuit eerdere consultancy werkzaamheden goed inspelen op de behoefte van NBA2K. We bedachten een campagne voor een periode van drie weken, waarbij Aristote wekelijks live streamt voor zijn 80.000 YouTube abonnees. Verder maakt hij video’s en deelt hij Instagram content voorzien van een tracklink. Door Aristote actief te trainen gekoppeld aan zijn gevoel van gamen zorgt ervoor dat hij natuurlijk en authentiek overkomt op zijn livestream en daardoor een perfect uithangbord vormt voor deze NBA2K21 campagne.

Onderdeel van de campagne was een bezoek aan YouTuber en gamer Qucee om een wedstrijd te spelen. Who’s the real baller? In deze video strijden Aristote en Daniel tegen elkaar in NBA2K21. Check de video om te zien wie in het ijsbad beland.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.