Portfolio

Friend of the Brand Samsung

Friend of the Brand Samsung

De case
Het populaire eletronicamerk Samsung werkt graag met de juiste micro- en macro-influencers. Esports is een van de focusgebieden van Samsung en dit was voor Status Pro Sport reden om contact op te nemen om de mogelijkheden te bespreken voor een samenwerking.

De rol van Status Pro Sport
Status Pro Sport bracht Aristote onder de aandacht bij Samsung en werkte met het van origine Zuid-Koreaanse merk een strategie uit om tot de ideale samenwerking te komen tussen Aristote en Samsung. Als eerste professionele gamer heeft Aristote zich voor minimaal één jaar verbonden, waarbij de intentie er is om een langdurige samenwerking aan te gaan. Status Pro Sport ondersteunt Aristote in alle mogelijke uitingen in zijn brand partnership met Samsung. Dit heeft met name betrekking op content creatie ten aanzien van de kanalen van, zowel Aristote als Samsung. Bovendien zullen de producten van Samsung op kwalitatief hoogwaardige in beeld worden gebracht via Instagram en het YouTube-kanaal van Aristote dat inmiddels bij schrijven van dit artikel meer dan 80.000 subscribers heeft.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.