Portfolio

Eldrige O’Niel Manchester United

Eldrige O’Niel Manchester United

De case
Hij is het gezicht en captain van Manchester United Esports. De grootmacht uit Engeland stelde Eldridge aan om het PES-team vorm te geven en te strijden op het allerhoogste niveau. Bovendien komt O’Niel uit voor het Nederlands Elftal. Hij is voornemens om meer te doen met zijn personal branding, online bereik en business case in het algemeen als professioneel esporter.

De rol van Status Pro Sport
O’Niel tekende bij Status Pro Sport een managementovereenkomst voor een begeleiding van A tot Z en om alles uit zijn topsport carrière te halen. Status Pro Sport onderzoekt de verdere mogelijkheden om Eldridge en zijn rol als captain van Manchester United Esports wereldwijd te vergroten. In eerste instantie zijn wij begonnen met het analyseren van zijn online activiteiten, potentie en zijn wij in gesprek gegaan met Manchester United. Op basis van deze gesprekken zijn wij nieuwe afzetgebieden aan het benaderen voor O’Niel als PES-speler en zijn expertise, omdat hij internationaal wordt gezien als een van de beste spelers. De samenwerking met sterke merken komt hier ook aan bod, waarvan we op korte termijn melding zullen maken via onze kanalen.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.