Portfolio

Esports transfer: Aristote naar Sparta

Esports transfer: Aristote naar Sparta

De case
In juni tekende Aristote een managementovereenkomst met Status Pro Sport om zijn Esports carrière, social bereik en personal branding naar een hoger niveau te tillen. Het uitkomen in de populaire eDivisie is als Nederlandse professionele esporter een must.

De rol van Status Pro Sport
Status Pro Sport heeft professioneel Esporter Aristote Ndunu intensief begeleid in zijn transfer van AZ Alkmaar naar Sparta Rotterdam. Sparta biedt Aristote de mogelijkheid om op de XBOX uit te komen voor de club uit Rotterdam. Met wekelijkse wedstrijden vanuit een tv-studio in Aalsmeer en een groot bereik op YouTube (22 miljoen weergaven) is de edivisie het perfecte uithangbord qua zichtbaarheid in zijn grote doelgroep van 14-34 jarigen. Status Pro Sport voorziet Aristote van FIFA-coaching in de eDivsie en gaat met hem strijden voor een plek in de play-offs, waar de top 8 van Nederland gaat uitmaken wie de nieuwe Nederlandse eDivisie kampioen wordt.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.