Aristote X Seiko

De case
Seiko wordt gedreven door precisie. Het zit al meer dan 130 jaar in het dna van het bedrijf. Wanneer het gaat om het bereiken van glashelder zicht, is er enkel ruimte voor precisie. Om deze baanbrekende technologieën en geavanceerde designs en hoge precisie nog meer onder de aandacht te brengen bij de doelgroep van opticiens willen zij ook innovatief zijn en een groot publiek aanspreken middels esports professional Aristote Ndunu.

De rol van Status Pro Sport
Status Pro Sport heeft beide partijen bij elkaar gebracht, omdat er volgens ons sprake is van een match! Wij hebben een partnership gesloten tussen Seiko Vision en Aristote Ndunu. Het Japanse merk wordt al meer dan 130 jaar gedreven door precisie. Het bedrijf dat groot is geworden als horlogemerk, heeft met Seiko Vison een wereldwijde speler op het gebied van lenzen en brillenglazen. Aristote heeft zich als ambassadeur verbonden en Status Pro Sport verzorgt de inhoud van de campagne in samenwerking met Seiko, gericht op de gezondheid van het menselijk oog en de invloed van gamen. Er is een samenwerking voor één jaar gesloten met de optie voor nog twee jaar.

Date:

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.