Vurnon Anita X Artist Management

Vurnon Anita X Artist Management

Vurnon Anita
Artist Management

De opdracht
Vurnon Anita en zijn label Dreams Never End benaderde Status Pro Sport om hem te begeleiden in de uitbouw van zijn muzikale carrière. In samenwerking met Atlantic Records (Warner Music Benelux) is op 24 juni de track On Top uitgebracht met een featuring van Sevn Alias.

Onze aanpak

Wij hebben de distributie deal voor Vurnon gesloten met Atlantic Records (onderdeel van Warner Music). Status Pro Sport heeft hem bijgestaan en geadviseerd in de onderhandelingen met het muzieklabel. In de deal blijft Vurnon en Dreams Never End een independent artist, maar helpt het label bij de distributie van zijn muziek. Samen hebben wij de muziek en planning uiteengezet. Verder adviseert Status Pro Sport Vurnon op muzikaal vlak en bij de productie van de tracks. Dit door de studiosessies bij te wonen en doorlopend de tracks te analyseren en verbeteren en te onderhandelen met producers. Status Pro Sport zorgt voor de marketing en media aandacht en koppelt JR aan radio, televisie en andere media.

 

Doestellingen

Door in 2022 tracks uit te brengen opgesteld in de distributie deal, JR een ‘house hold name’ te maken en een following te creëren op Spotify en YouTube. Doelstelling is om in 2023 een vaste naam in de hitlijsten te worden.

Category:
Date:
Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us