Toshio Lake – Fortuna Sittard

Toshio Lake – Fortuna Sittard

TOSHIO LAKE VERBINDT ZICH AAN STATUS PRO SPORT EN MAAKT OVERSTAP NAAR FORTUNA SITTARD

De talentvolle spits Toshio Lake die de afgelopen 11 jaar heeft gespeeld voor Feyenoord gaat de volgende stappen maken in zijn loopbaan. Bij Feyenoord groeide de Rotterdammer onder meer uit tot international van Oranje Onder 17. Hiermee werd de aanvaller in 2018 Europees Kampioen. Status Pro Sport zal vanaf heden de begeleiding op zich nemen en Toshio Lake versterken om zijn sportieve doelstellingen te realiseren.

Fortuna Sittard heeft een overeenstemming bereikt met Toshio Lake. De 20-jarige aanvaller komt over van Feyenoord, de club waar hij de laatste elf seizoenen voor uitkwam. De voormalig jeugdinternational sluit in eerste instantie aan bij de Fortuna Sittard U21.

Lake verliet in 2010 de jeugdopleiding van Excelsior voor die van stadsgenoot Feyenoord. In zijn tijd op Varkenoord groeide de Rotterdammer onder meer uit tot international van Oranje onder 17, waarmee hij in 2018 het Europees Kampioenschap won.

Date:
Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us