SPECS

Wij zijn er trots op om samen te werken met Specs Indonesia. Wij gaan geweldige marketingcontent produceren om een ​​van hun meest opwindende producten en samenwerkingen te promoten: MK BARRICADA S-TEAM, ook bekend als NYATA|NYALA.

 

“NYATA|NYALA” is de verpakking in @marcklok’s Dream-Believe-Achieve-trilogie. “NYATA” is een manifestatie van Marc’s droom om voor het Indonesische nationale team te spelen, en hij probeert zijn droom zo snel mogelijk waar te maken.

“NYATA|NYALA” is de verpakking in @marcklok’s Dream-Believe-Achieve-trilogie. “NYATA” is een manifestatie van Marc’s droom om voor het Indonesische nationale team te spelen, en hij probeert zijn droom waar te maken.

Marc probeert zijn droom te verwezenlijken met inspanning en hard werken door voortdurend zijn geest te ontsteken. “NYALA” betekent in een staat van opwinding dat hij zijn doel nastreeft voor het land met 127 vulkanen, bekend als de Ring van Vuur.

Investeren in creatieve contentmarketing is een essentiële actie in de huidige marketingverzadigde wereld, we willen onze klanten een luidere stem geven in hun markt.

Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us