RAI VLOET EN ARISTOTE NDUNU GEZICHTEN VAN DE CAMPAGNE 10-JAAR TEUFEL NEDERLAND

RAI VLOET EN ARISTOTE NDUNU GEZICHTEN VAN DE CAMPAGNE 10-JAAR TEUFEL NEDERLAND
Status Pro Sport heeft voetballer Rai Vloet en esporter Aristote Ndunu verbonden aan audio gigant Teufel. De Duitse fabrikant werd in 1979 opgericht in Berlijn. In 2011 maakte de Nederlandse markt kennis met Teufel. In het kader van de 10e verjaardag van Teufel in Nederland pakt het merk uit met 10 dagen korting op de 10 bestsellers van de afgelopen tien jaar.

10 influencers zijn met zorg door Teufel uitgekozen om de community te bedanken en fans kans te laten maken op een mooi product van Teufel. In samenwerking met Status Pro Sport leveren wij twee van de tien influencers voor de Teufel campagne. Profvoetballer Rai Vloet kende een uiterst succesvol seizoen in de eredivisie. Als één van de smaakmakers eindigde hij in de top 5 in de topscorer lijst van de belangrijkste competitie in Nederland. Rai heeft zich bij Status Pro Sport aangesloten voor zijn personal branding in de vorm van samenwerkingen met sterke merken.

Esporter Aristote Ndunu is brand ambassadeur van Samsung, Seiko Vision, BALR en Aktiesport. De populaire YouTuber voegt met Teufel een mooi internationaal merk aan zijn portfolio toe. Met een high engagement onder de juiste doelgroep past hij perfect in de strategie van Teufel.

Category:
Date:
Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us