Gyliano van Velzen tekent bij Telstar

Gyliano van Velzen tekent bij Telstar

De case
Gyliano van Velzen was actief bij Crawley Town in Engeland. In verband met Covid-19 waren zijn genoodzaakt om afscheid te nemen van een aantal contractspelers. Status Pro Sport werd vervolgens ingeschakeld door de club op een passende oplossing te vinden voor alle betrokken partijen.

De rol van Status Pro Sport
Status Pro Sport heeft met Telstar en Gyliano van Velzen overeenstemming bereikt over een twee-jarig contract. De 26-jarige uit Amsterdam afkomstige aanvaller tekende vanmorgen in het bijzijn van trainer en technisch directeur Andries Jonker zijn contract en zal per direct deel uit gaan maken van de Witte Leeuwen. Van Velzen komt transfervrij over van het Engelse Crawley Town.

“Ja natuurlijk ben ik enorm blij” vertelt Andries Jonker. “Met Gyliano halen we naast kwaliteit ook veel ervaring binnen. Hij heeft als jeugdspeler van Ajax en Manchester United en speler van onder andere Roda JC en FC Volendam een flinke bagage aan ervaring opgedaan. Ik denk dat hij met zijn kwaliteiten en ervaring een welkome aanvulling is op onze selectie”.

Romano Denneboom van Status Pro Sport is ook blij met deze stap voor Gyliano. “Gyliano krijgt hiermee de kans om onder een sterke trainer – met wie ik zelf ook goed heb samengewerkt als speler – zich verder te ontwikkelen en weer in de kijker te spelen. Namens ons team, dat ontzettend hard heeft gewerkt om dit tot stand te brengen, wensen wij Gyliano en Telstart ontzettend veel succes.

Date:
Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us