Aristote Ndunu X Doritos

Aristote Ndunu X Doritos

De opdracht:
Doritos is een super krokante tortillachip gemaakt van vers geroosterde maïs. Elke chip zorgt keer op keer voor een explosie van smaak en heeft een maximale kraak! Doritos zijn verkrijgbaar in verschillende intense smaken. Om de nieuwe smaken bekend te maken worden verschillende campagnes verzonnen om nieuwe smaken te introduceren. Het merk werkt met een groep van influencers die zij aan zich verbinden als ‘brand ambassadeur’.

In 2021 benaderde Doritos, Aristote Ndunu voor een losse Instagram campagne. De samenwerking wat werd gemanaged en begeleid door Status Pro Sport beviel zodanig goed dat Doritos ‘Ari’ heeft vastgelegd als brand ambassadeuren en als één van de nieuwe gezichten van het populaire merk.

Bij zijn eerste opdracht werd er een activatie film gemaakt voor de nieuwe smaak Doritos Pizza Double Pepperoni. De opnames vonden plaats in de haven van Antwerpen samen met mede ambassadeur en TikTok ster Pieter Valley. De gemaakte content werd verspreid op de social kanalen van Aristote met de hashtags #DoublePepperoniPizza #MakeYourPlay.

Doelstellingen:
Status Pro Sport is de schakel tussen merken, PR-bureaus en andere commerciële partijen. Wij bedenken strategieën, concepten en ondersteunen Aristote bij de uitvoering van zijn diensten voor Doritos. Hiermee zorgen wij ervoor dat de samenwerking optimaal blijft en hij continu wordt ingezet door verschillende brands, en zodoende zijn personal brand blijft doorgroeien.

AristoteNdunu: ‘’De samenwerking loopt momenteel nog! Maar ik ervaar het positief, heb een natuurlijke voorkeur voor Doritos qua chips smaak en kijk er naar uit om toffe campagnes te draaien het aankomend jaar als brand ambassadeur.’’

Category:
Date:
Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us