Blog

ClientOranje Indonesië fans winnen trip naar Nederland

Oranje Indonesië fans winnen trip naar Nederland

Status Pro Sport helpt de KNVB om in Indonesië het Nederlands voetbal op de kaart te zetten.
Status Pro Sport heeft de KNVB volledig ontzorgt in het succesvol laten verlopen van de winactie die @oranje_indonesia gehouden heeft. Wij hebben de winnaars begeleidt met het aanvragen van hun visum, de communicatie met de KNVB en met het programma naar de wedstrijd Nederland – Polen toe.

Voordat de winnaars naar Nederland kwamen heeft Status Pro Sport een digitale meet en greet opgezet en begeleid. Twee spelers van het Nederlands Elftal waren te gast; Atalanta Bergamo speler Teun Koopmeiners en PSV-speler Jordan Teze. Om dit in goede banen te leiden hebben wij de winnaars geholpen bij het voorbereiden van de mogelijke vragen die zij wilde stellen. Tijdens het persmoment vanuit de campus in Zeist is er via het kanaal van @Oranje_Indonesia de live verbinding gemaakt tussen de spelers en de winnaars. De winnaars kregen de mogelijkheid om hier hun vijf te vragen stellen, zij vroegen onder andere wat de spelers allemaal wisten over Indonesië.

Trip naar Nederland
Bij aankomst op de campus in Zeist werden de winnaars volledig in de watten gelegd. Zij ontvingen een goodiebag met verschillende fan attributen; een Nederlandse vlag en een gepersonaliseerd Nederlands elftal T-shirt met hun eigen naam erop.

Na een goed verzorgde lunch kregen de winnaars een rondleiding op de campus in Zeist, hier hebben zij veel geleerd over de historie van het Nederlandse Elftal. Na de rondleiding kregen de winnaars de gelegenheid om te gaan footgolfen rondom de campus. Als afsluiting was er een exclusief moment tijdens de training van het Nederlands Elftal, waar enkel media bij was. De winnaars mochten hierbij zijn en hebben van dichtbij de jongens zien trainen. Het was een bezienswaardigheid en ze hebben lekker gekletst met Tom Egbers, natuurlijk zijn zij samen op de foto gegaan. 

Matchday
De winnaars zijn vanuit Zeist opgehaald en naar Rotterdam gereisd. Hier hebben zij de watertaxi gepakt en konden zij het mooie Rotterdam vanuit het water ervaren, vervolgens zijn ze met hoge snelheid richting de Kuip gevaren, wat een beleving! Eenmaal aangelegd bij de Kuip zagen zij al veel fans van Polen en Nederland. Een surrealistisch moment voor beide heren. Bij aankomst hebben zij de fanzone ervaren, gingen op de oranje bus lekker meedansen met de DJ en zongen ‘Nederland oh Nederland’ mee.  

Na het diner namen ze plaatst in het stadion waar tot hen grote verbazing hun namen werden omgeroepen. Zij werden vanuit de KNVB bedankt voor hun komst! De jongens werden emotioneel en raakte bijna in tranen van blijdschap. Het sfeer gevoel tijdens de wedstrijd was voor de jongens adembenemend, zij hadden de tijd van hun leven. Het was een droom die uitkwam! 

Status Pro Sport heeft hen in Indonesië en in Nederland begeleid van A tot Z en er mede voor gezorgd dat zij een fantastische tijd hebben gehad, een herinnering om nooit te vergeten!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

Follow us