Status Pro Sport

EsportsIwan Redan traint Aristote en Thomas mentaal en fysiek voor Edivisie

Iwan Redan traint Aristote en Thomas mentaal en fysiek voor Edivisie

Bij Beyond Yourself worden mensen fysiek en mentaal getraind. Je leert hier om je grenzen te verleggen. De trainingen worden gegeven in groepsverband, personal training en er zijn trainingen voor professionele sporters. Ze zeggen niet voor niets ‘Become What You Deserve’, omdat iedereen de kans verdient de beste versie van zichzelf te worden. Beyond Yourself biedt nu ook onze professionele esporters Aristote Ndunu en Thomas de Zeeuw die kans.

Gedurende de Edivisie, dat volgende week dinsdag 29 weer van start gaat, krijgen Aristote en Thomas een individueel trainingsprogramma vanuit Iwan Red, founder van Beyond Sports. Er worden doelen gesteld, met before en after foto’s om ervoor te zorgen dat zij mentaal en fysiek klaar zijn voor de wedstrijden.

Aan de andere kant worden Iwan Redan en Khalid Boularouz getraind om nog betere FIFA-spelers te worden. In wekelijkse sessies zullen zij het beste in elkaar boven halen. Op onze kanalen zullen wij hier ook verslag van doen.

 

Iwan Redan, founder Beyond Yourself

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.