Status Pro Sport

EsportsH&M Essentials X Thomas de Zeeuw

H&M Essentials X Thomas de Zeeuw

Thomas speelt dit seizoen voor de tweede jaar in de FIFA competitie van Nederland, de edivisie. Met zijn frisse overkomen en goede looks is hij één van de eye catchers van de competitie. Na partnerships met de FBTO en KPN, sloot de edivisie een partnership met de H&M.

“Wanneer je je goed voelt, dan presteer je beter. Een goede outfit kan hier absoluut aan bijdragen. De eDivisie en H&M zijn mede om deze reden een mooie match. Het enorme bereik van de digitale voetbalcompetitie maakt de eDivisie voor ons een uitstekende partner om een relevante groep aan te spreken. Wij kijken er enorm naar uit om samen met eDivisie aansprekende content te maken waarmee we jongeren kunnen inspireren”, aldus Laura Muscas, Hoofd marketing en communicatie bij H&M Nederland.

Thomas stond samen met FC Groningen esporter, Nick den Hamer centraal in een aflevering van Essentials een serie van interviews gemaakt voor de H&M en de edivisie. Naast de video was Thomas te zien als model op de website, facebook en app van H&M.

Video Thomas:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.