Status Pro Sport

EsportsH&M Essentials X Aristote Ndunu

H&M Essentials X Aristote Ndunu

Na drie jaar voor AZ in de edivisie te zijn uitgekomen speelt Aristote Ndunu voor het vierde seizoen in de edivisie. Als ervaren speler komt hij dit seizoen uit voor Sparta. Met bijna 100.000 YouTube abonnees en 55.000 Instagram volgers is de goedlachse Aristote één van de populaire spelers uit de edivisie. H&M is dit seizoen de partner van de competitie en Aristote stond centraal in de eerste branded video content van de edivisie voor de H&M.

“Wanneer je je goed voelt, dan presteer je beter. Een goede outfit kan hier absoluut aan bijdragen. De eDivisie en H&M zijn mede om deze reden een mooie match. Het enorme bereik van de digitale voetbalcompetitie maakt de eDivisie voor ons een uitstekende partner om een relevante groep aan te spreken. Wij kijken er enorm naar uit om samen met eDivisie aansprekende content te maken waarmee we jongeren kunnen inspireren”, aldus Laura Muscas, Hoofd marketing en communicatie bij H&M Nederland.

Essentials is een serie van interviews gemaakt voor de H&M en de edivisie, waarbij de publiek kennis maakt met de persoon achter de esporter. Naast de video was Aristote te zien als model op de website, facebook en app van H&M.

Video Aristote:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.