Status Pro Sport

FootballGoal.com start samenwerking met Marc Klok

Goal.com start samenwerking met Marc Klok

Goal.com en Status Pro Sport kondigen de samenwerking aan met Marc Klok, speler van Persija Jakarta. Goal wordt een officiële mediapartner en zal unieke content delen rondom het voetbal- en zakenleven van Marc Klok.

Als onderdeel van de samenwerking zal Klok een twee-wekelijkse gastblog schrijven op Goal om lokale voetbalfans een uniek kijkje te geven in het leven van een profvoetballer. De 27-jarige voetballer zal zijn debuutartikel op 26 februari lanceren. De aanhoudende Covid-19 pandemie heeft Indonesische voetbalfans nu al bijna een jaar teleur moeten stellen. De 2020 Liga 1 campagne was al in maart 2020 uitgesteld. Uiteindelijk werd deze campagne eerder dit jaar helemaal geannuleerd. Echter, zal in maart 2021 de competitie weer worden hervat met het toernooi, Piala Menpora 2021.

Klok sloot zich in januari 2020 aan bij Persija nadat hij indruk had gemaakt bij PSM Makassar. Hij is niet alleen een van de grote namen op het veld, maar hij wordt ook gezien als een pionier in de industrie met zijn ondernemingsgeest buiten het veld. De middenvelder (die in november 2020 de Indonesische nationaliteit verkreeg en hoopt zijn debuut te maken voor Merah Putih , zodra het internationale voetbal later dit jaar wordt hervat) is een van de oprichters van Amplify. Hij heeft ook zijn eigen merk MK The Label gelanceerd. Bovendien is Klok bezig met de lancering van een zogenaamde ‘Athlete Branding Hub’. Klok en zijn team beheren de social media kanalen, personal branding en marketingmogelijkheden van Aziatische atleten.

“Ik streef ernaar om met grote merken samen te werken”, legt Klok uit. Dus om mijn samenwerking met Goal aan te kondigen is weer een hele grote prestatie. Stay tuned voor geweldige content!”

Daarnaast zal Goal zijn lezers kunnen voorzien van exclusieve sneak peeks van Klok’s innovatieve podcast “Marc Talks”, een show waarin de voormalige PSM Makassar middenvelder de uitdagingen en obstakels in het leven van een voetballer bespreekt met zijn leeftijdsgenoten. Eerdere gasten in de show (die beschikbaar is op Spotify en Youtube) waren onder andere de Indonesische legende Bambang Pamungkas, de veelbelovende Bagus Kahfi en Ryan Babel, speler van het Nederlands Elftal. De afleveringen zullen te zien zijn op de Goals Facebook-pagina en andere social media kanalen.

Tot slot, zullen Klok en Goal ook gezamenlijk commerciële acties ondernemen om de ‘footprint’ van beide partijen in Zuidoost-Azië verder uit te breiden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.