create it! Don’t wait for the opportunity the specialist Championing

our journey + -

In 2011 begon ons succesverhaal in het bedrijfsleven als intermediair voor professionals op de arbeidsmarkt, social influencers, bekende lifestyle merken en (ex-)voetballers. Vanuit de toenemende relaties met voetballers, trainers, technisch directeuren, scouts, clubs en voetbalbonden is het vernieuwde concept Status Pro Sport ontstaan.

the way we work + -

Status Pro Sport is een state-of-the-art managementbureau, van voetballers, voor voetballers. Wij zijn hierdoor sterk vertegenwoordigd in het mondiale voetbal en kennen de spelregels, van het voetbalveld tot aan de bestuurskamer.

more than a game + -

Onze clienten stellen wij in staat om op alle gebieden het maximale resultaat te behalen: in hun sportcarrière, op zakelijk gebied, op social media en in hun leven naast en na het voetballen. Met onze kennis, expertise en geselecteerde business partners ondersteunen wij onze clienten daadwerkelijk van A tot Z.

your success, our priority + -

Van sportieve carrièreplanning, zakelijk- en juridisch advies tot aan personal assistance en conciërge service. Onze dienstverlening is er voor al jouw verwachtingen. Status Pro Sport ontwikkelt samen met haar cliënten een plan op maat, dat volledig aansluit op de ambities en behoeften van onze cliënt.

play hard, but fair + -

Status Pro Sport is aangesloten bij Pro Agent, een erkende vereniging voor intermediairs in het betaalde voetbal. Hiermee vallen wij onder het keurmerk van intermediairs, dat is ontwikkeld door Pro Agent in samenwerking met de KNVB en de spelersvakbonden. Ook zijn wij geregistreerd bij de KNVB.

Carrière planning

Deskundig advies en planning voor de ontwikkeling van jouw carrière.

Internationaal netwerk

Groot mondiaal netwerk van clubs, technisch directeuren, scouts en collega agenten.

Performance

Team van ondersteunende specialisten van video analisten, personal trainers tot diëtisten.

Personal branding en business coaching

Advies, planning en coaching op persoonlijk, sportief en zakelijk gebied.

For Players_

CARRIERE PLANNING

Deskundig advies en planning voor de ontwikkeling van een professionele carriere.

PERFORMANCE

Aangesloten partners die onze clienten voorzien van advies op het gebied van voeding, training en lifestyle.

EXPERTS

Maak gebruik van een team van experts, zoals accountants, juristen, fiscalisten, vastgoed specialisten en zelfs een 24/7 concierge service.

PERSONAL BRANDING

Een PR- en mediastrategie op maat. Inclusief match day posts, compilatie filmpjes en meer eigen content op maat.

THE THING ABOUT FOOTBALL
– THE IMPORTANT THING ABOUT FOOTBALL – IS THAT IT IS NOT JUST ABOUT FOOTBALL

Newsletter_

  Video afspelen

  “IK STA INMIDDELS AL JAREN IN CONTACT MET STATUS PRO SPORT. WAT BEGON MET HET ADVISEREN OP ZAKELIJK VLAK VOOR MIJN BEDRIJF, HEEFT ZICH INMIDDELS ONTWIKKELD TOT EEN PARTNERSHIP WAARBIJ ZIJ OOK MIJN ZAKEN BEHARTIGEN OP VOETBAL- EN MAATSCHAPPELIJK GEBIED. WIJ WERKEN SAMEN OM HET MAXIMALE UIT MIJN (VOETBAL-)CARRIERE TE HALEN”.

  Marc Klok, Central Midfielder at Persija Jakarta

  “WE HEBBEN EEN ENORM GETALENDEERD TEAM MET DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE REALISEREN VOOR ONZE CLIËNTEN. WE KIJKEN BREDER DAN ALLEEN VOETBAL EN DENKEN JUIST OOK MEE OVER ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE MOGELIJKHEDEN. IK GELOOF HEEL ERG IN DIE PERSOONLIJKE BENADERING WAAR STATUS PRO VOOR STAAT. DAARMEE MAKEN WE ECHT HET VERSCHIL.”

  Romano Denneboom, Football Agent

  "WE HEBBEN STERK NETWERK, BESCHIKKEN OVER ERVARING EN DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE BOEKEN VOOR ONZE KLANTEN. ONZE DIENSTEN GAAN VERDER DAN ALLEEN VOETBAL EN WE ADVISEREN OOK ACTIEF IN ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE KANSEN. IK GELOOF STERK IN DE PERSOONLIJKE BENADERING DIE WIJ ALS STATUS PRO SPORT HANTEREN. OP HET GEBIED VAN ESPORTS HEBBEN WE REEDS GEWERKT AAN MOOIE PROJECTEN EN PROFESSIONELE SPELERS NAAR EEN NOG HOGER NIVEAU GEBRACHT”.

  Delano Limaheluw, Esports Consultant

  Interested to work and cooperate with us? Contact us!

  Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.