Status Pro Sport

EsportsFIFA coaching Sparta esports door Status Pro sport

FIFA coaching Sparta esports door Status Pro sport

Status Pro Sport verzorgt de coaching en begeleiding van de professionele FIFA esporters van Sparta Rotterdam. Delano Limaheluw is onze esports expert en FIFA coach. De afgelopen jaren heeft hij meer dan 25 spelers gescout, begeleid, ontwikkeld en getraind voor clubs als Feyenoord, Ajax en PSV. Met diverse nationale en internationale spelers boekte hij klinkende resultaten op internationale toernooien en maakte hij van meerdere spelers wereldtoppers.

Status Pro Sport esporters, Thomas de Zeeuw en Aristote Ndunu vormen het esports team van Sparta. Wekelijks spelen zij hun wedstrijden op de PlayStation en Xbox in de edivisie. Tijdens de wedstrijden worden zij bijgestaan door hun coach Delano die het duo voorziet van analyses, tips en mentale coaching. De spelers analyseren samen met Delano hun eigen wedstrijden, van de tegenstander en andere wereldtoppers. Net zoals profvoetballers op het normale voetbalveld trainen de esporters dagelijks op het digitale veld om zichzelf te verbeteren en te ontwikkelen via een individueel trainingsprogramma samengesteld door Status Pro Sport. In maart begint de tweede seizoenshelft van de edivisie.

Wedstrijd Sparta – Heracles

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.