create it! Don’t wait for the opportunity

The way we work + -

Wij bieden coaching voor esports professionals, zodat zij optimaal kunnen presteren en het maximale uit hun carrière kunnen halen.

Esports coach + -

Onze e-coach staat in contact met de clubs, scout tegenstanders, analyseert wedstrijden, begeleidt bij wedstrijden, toernooien en de Weekend League, werkt aan teambuilding en stelt een trainingsschema op. Ook zijn wij thuis in het traden van spelers voor sterke FUT-teams.

Personal branding + -

Esporters die ook actief zijn op social media adviseren wij over het opzetten van een lucratieve content strategie om de eigen following te vergroten en daarmee nog interessanter te worden voor clubs en sterke merken.

Club consultancy + -

Betaald voetbalorganisaties adviseren wij omtrent de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van esports, de beste talenten en het monetizen van esports naar huidige en nieuwe sponsoren.

Verbinding met sterke merken + -

Esports zijn nieuwe helden die een grote doelgroep weten te bereiken. Wij sluiten esporters aan op interessante merken ten behoeve van online- en offline merkactivaties. Voor bedrijven bedenken en produceren wij op maat gemaakte strategieën.

Carrière planning

Deskundig advies en planning voor de ontwikkeling van jouw carrière

Internationaal netwerk

Groot mondiaal netwerk van clubs en sterke merken

Performance

Team van ondersteunende specialisten, zoals coaches, video analisten, traders en personal trainers

Personal branding en business coaching

Advies, planning en coaching op persoonlijk, sportief en zakelijk gebied.

For Players_

CARRIERE PLANNING

Deskundig advies en planning voor de ontwikkeling van een professionele carriere.

PERFORMANCE

Aangesloten partners die onze clienten voorzien van advies op het gebied van voeding, training en lifestyle.

EXPERTS

Maak gebruik van een team van experts, zoals accountants, juristen, fiscalisten, vastgoed specialisten en zelfs een 24/7 concierge service.

PERSONAL BRANDING

Een PR- en mediastrategie op maat. Inclusief match day posts, compilatie filmpjes en meer eigen content op maat.

THE THING ABOUT FOOTBALL
– THE IMPORTANT THING ABOUT FOOTBALL – IS THAT IT IS NOT JUST ABOUT FOOTBALL

Newsletter_

  “IK STA INMIDDELS AL JAREN IN CONTACT MET STATUS PRO SPORT. WAT BEGON MET HET ADVISEREN OP ZAKELIJK VLAK VOOR MIJN BEDRIJF, HEEFT ZICH INMIDDELS ONTWIKKELD TOT EEN PARTNERSHIP WAARBIJ ZIJ OOK MIJN ZAKEN BEHARTIGEN OP VOETBAL- EN MAATSCHAPPELIJK GEBIED. WIJ WERKEN SAMEN OM HET MAXIMALE UIT MIJN (VOETBAL-)CARRIERE TE HALEN”.

  Marc Klok, Central Midfielder at Persija Jakarta

  “WE HEBBEN EEN ENORM GETALENDEERD TEAM MET DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE REALISEREN VOOR ONZE CLIËNTEN. WE KIJKEN BREDER DAN ALLEEN VOETBAL EN DENKEN JUIST OOK MEE OVER ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE MOGELIJKHEDEN. IK GELOOF HEEL ERG IN DIE PERSOONLIJKE BENADERING WAAR STATUS PRO VOOR STAAT. DAARMEE MAKEN WE ECHT HET VERSCHIL.”

  Romano Denneboom, Football Agent

  "WE HEBBEN STERK NETWERK, BESCHIKKEN OVER ERVARING EN DE JUISTE EXPERTISE OM SUCCES TE BOEKEN VOOR ONZE KLANTEN. ONZE DIENSTEN GAAN VERDER DAN ALLEEN VOETBAL EN WE ADVISEREN OOK ACTIEF IN ZAKELIJKE EN MAATSCHAPPELIJKE KANSEN. IK GELOOF STERK IN DE PERSOONLIJKE BENADERING DIE WIJ ALS STATUS PRO SPORT HANTEREN. OP HET GEBIED VAN ESPORTS HEBBEN WE REEDS GEWERKT AAN MOOIE PROJECTEN EN PROFESSIONELE SPELERS NAAR EEN NOG HOGER NIVEAU GEBRACHT”.

  Delano Limaheluw, Esports Consultant

  Interested to work and cooperate with us? Contact us!

  Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.