Status Pro Sport

EsportsEsporter Thomas de Zeeuw kiest voor Status Pro Sport

Esporter Thomas de Zeeuw kiest voor Status Pro Sport

Thomas de Zeeuw groeide op in Capelle en begon daar als 6-jarige met voetballen bij de plaatselijke vv Capelle. Als jongetje stond hij tot de D’tjes in de spits en scoorde hij veelvuldig met zijn linkerbeen. Na de D’tjes schoof Thomas wat linies naar achter en haalde hij uiteindelijk als laatste man het eerste elftal, dat uitkomt in de hoofdklasse A.

De familie de Zeeuw zijn echte Spartanen en Thomas kreeg zijn liefde voor Sparta met de paplepel ingegoten. Toen Sparta doormiddel van een toernooi en selectieprocedure op zoek was naar een nieuwe esporter, twijfelde Thomas geen moment om zich aan te melden. Vanwege zijn open persoonlijkheid, liefde voor Sparta en FIFA skills kreeg hij zijn eerste professionele contract als esporter voorgeschoteld. Sinds anderhalf jaar speelt Thomas namens Sparta in de populaire eDivisie, het digitale equivalent van de eredivisie. Samen met Aristote Ndunu en coach Delano Limaheluw vormt de Zeeuw, Team Sparta Esports.

Naast zijn werkzaamheden voor Sparta volgt Thomas de studie commerciële economie met als richting sportmarketing en management aan de Hogeschool Rotterdam. Dit combineert hij tevens met het trainerschap bij vv Capelle waar hij met twee andere trainers de JO17-3 coacht.

Tijdens de eerste seizoenshelft in de eDivisie heeft Thomas vele (internationale) toppers weten te verslaan en bewezen een enorme potentie te hebben als FIFA speler. Met zijn frisse overkomen, groeiende populariteit op social media en drijvende ambitie hebben Thomas en Status Pro Sport besloten om voor anderhalf te gaan samenwerken. Status Pro Sport gaat Thomas begeleiden als professioneel esporter en hem helpen bij het vergroten van zijn personal brand.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.