Status Pro Sport

EsportsEldridge O’Niel plaatst zich voor UEFA eEURO 2021!

Eldridge O’Niel plaatst zich voor UEFA eEURO 2021!

E_International Eldridge O’Niel heeft zich maandagavond geplaatst voor het eindtoernooi van UEFA eEURO 2021. De PES-spelers van E_Oranje kwalificeerde zich via een tweede plek in een play-off groep met Albanië, Duitsland, Luxemburg en Rusland.

De esporter van Manchester United en Status Pro Sport  was samen met teamgenoot Yos Sonneveld veroordeeld tot de play-offs doordat zij tijdens de reguliere kwalificatiewedstrijden als tweede eindigden in de groep. Tijdens de play-offs moesten O’Niel en Sonneveld tenminste derde worden om zich te plaatsen voor het eindtoernooi.

Uitgangspositie
In de eerste play-off ronde creëerden O’Niel en Sonneveld gelijk een goede uitgangspositie door na de eerste vier wedstrijden op de tweede plek in de poule te staan. Dankzij overwinningen op Luxemburg en Rusland consolideerden ze die tweede plaats achter groepswinnaar Duitsland.

Weijland: ‘Top van Europa’
“Erg knap van Eldridge en Yos dat zij zich hebben weten te plaatsen voor de digitale variant van het aankomende EK”, reageert E_Bondscoach Koen Weijland. “Dit laat zien dat wij als Nederland ook in deze tak van sport bij de top van Europa horen.”

UEFA eEURO 2021 vindt plaats op vrijdag 9 en zaterdag 10 juli. Dankzij de coronacrisis heeft de UEFA besloten om dit evenement online te laten plaatsvinden.

Status Pro Sport is erg trots dat wij een international vertegenwoordigen en dat Eldridge gaat uitkomen op het Europees Kampioenschap. Binnenkort kondigen wij een partnership voor Eldridge aan met een mooi internationaal merk om het aankomend EK extra kleur te geven.

Bron: www.onsoranje.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.