Eldridge O’Niel in NL Elftal

Captain Eldridge O’Niel wist zich in Maart 2020 met groot gemak te plaatsen voor het Europees Kampioenschap ‘Pro Evolution Soccer’. De aanvoerder van Manchester United werd eind 2019 door de KNVB geselecteerd om samen met Celtic speler Yos Sonneveld uit te komen voor het Nederlands team. Het duo was eerder teamgenoot voor de Schotse grootmacht. Met een groot gemak werden de 10 poulewedstrijden gewonnen en werd de maximale score van 30 punten behaald. Denemarken, Zweden, Malta, San Marino en Ierland moesten in de kwalificatie hun meerdere erkennen in het team van onze Status Pro Sport esporter. Vanwege Corona werd het EK vanuit huis gespeeld waar een top 8 notering werd behaald.

Eind oktober 2020 maakte de KNVB bekend Koen Weijland als eerste esport bondscoach aan te stellen. Naast het FIFA-team komt Eldridge ook het aankomend seizoen uit voor Oranje als PES speler.

Bekijk hier de vriendschappelijke interland gestreamt vanuit OnsOranje.

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.