Status Pro Sport

FootballDiego van Zutphen kiest voor Status Pro Sport

Diego van Zutphen kiest voor Status Pro Sport

Diego van Zutphen is een talentvolle centrale verdediger en hij komt momenteel uit voor VVV-Venlo O16.

Diego: “Ik ben begonnen met voetballen bij ZSV Zeilberg bij de Bambino’s (de kleinsten vanaf 5 jaar), daar heb ik een paar jaar gevoetbald en daarna overgestapt naar SV Deurne waar mijn vrienden voetbalden. Niet veel later kreeg ik een uitnodiging om stage te komen lopen bij Helmond Sport. Uiteindelijk mocht ik daar blijven en heb daar 3 jaar in de jeugdopleiding gezeten. Omdat de jeugdopleiding stopte in Helmond, kreeg ik de kans om mezelf te bewijzen bij VVV-Venlo. Daar zit ik nu inmiddels 5 jaar. Met heel veel plezier!”

Hij werkt er dan ook ontzettend hard aan om het eerste elftal te halen van VVV-Venlo en heeft grote ambities. Status Pro Sport ondersteunt Diego hier volledig bij en wij zijn er ontzettend trots op om zo’n groot talent aan ons te binden.

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken. Onze belangrijkste taak is het adequaat behartigen van de belangen van onze cliënten om hen sportief en commercieel gezien te verbinden aan de beste organisaties.