About us

More Than A Game

State-of-the-art football agency

Opgericht in 2011, sindsdien constant blijven groeien en ons klantenbestand breidt zich jaarlijks uit. Status Pro Sport is een full service managementbureau voor professionele voetballers, esporters, betaald voetbalorganisaties en sterke merken. Voetbal zit in onze DNA en hiermee weten wij een grote doelgroep te bereiken. Onze cliënten verbinden wij aan clubs en merken.

Voor professionele voetballers zijn wij een moderne agentschap dat een service biedt, die gericht is op de voortdurende ontwikkeling en de begeleiding van de carrière om zodoende het maximale te behalen op en naast het veld. Wij staan voor eerlijkheid, transparantie en professionaliteit in de samenwerking met clubs, cliënten en werken nauw samen met hun families.

Football Player

Marc Klok

Football Player

Irfan Bachdim

Football Player

Toshio Lake

Football Player

Gyliano van Velzen

Onze Portfolio

Onze succesvolle staat van dienst met atleten, toonaangevende clubs en sterke merken geven een goede indruk van onze expertise en werkwijze.

See what’s next. Your success, our priority!

    Back To Top

    Status Pro Sport is een full service managementbureau voor voetballers, clubs, trainers, esporters, ondersteunende specialisten en sterke merken.

    Follow us